Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι γεννηθήκαν στις 8 Ιουνίου και ανεβάσαμε το μπλογκ και τη σελίδα στο φέισμπουκ στις 10 Ιουνίου. Μέσα σε ένα μήνα έχουμε καταφέρει...

1) Να γράψουμε 51 μέλη μέσω του φόρουμ που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους μιάς και έχουμε θέσει την πολυσυλλεκτικότητα και τη σύνθεση απόψεων σαν προϋπόθεση.

2) Να έχουμε τακτικές συναντήσεις σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη. Στο Σύνταγμα μάλιστα κατέβηκαν παιδια από Θεσσαλονίκη και επαρχία κάποιες μέρες και τους ευχαριστούμε.

3) Να πετύχουμε πάνω από 4000 αναγνώσεις στο μπλογκ τον πρώτο μηνα (το κοντέρ γραφεί αυτή τη στιγμή 4047 και ο μηνάς λήγει απόψε το βράδυ), πράγμα που σημαίνει πάνω από χίλιες αναγνώσεις τη βδομάδα, αριθμός απίστευτος για καινούργιο μπλογκ.

4) Να έχουμε 143 μέλη στη σελίδα του φέισμπουκ, που όμως την έχουμε παραμελήσει την τελευταία βδομάδα.

5) Να έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ σε νήματα του φόρουμ που συζητούμε τις θέσεις και τις δραστηριότητες μας. Τα τέσσερα δημοφιλέστερα αγανακτισμένα νήματα εμφάνισαν από 152 έως 59 σελίδες έκαστο.

ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ;

Γραψτε τις απόψεις σας για το που πρέπει να εστιάσει η ομάδα από δω και στο εξής. Τι μορφής παρεμβάσεις θα σας άρεσαν περισσότερο; Ποιες δραστηριότητες; Πως αυξάνουμε τα μέλη μας; Πως κοινοποιούμε πιο αποτελεσματικά τις θέσεις μας;

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ