Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

KATAIΓΙΔΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Κοινός τόπος γίνεται και στην επαρχία οι εξώδικες διαμαρτυρίες σε βουλευτές από ομάδες «αγανακτισμένων» πολιτών. Ήδη έχουμε τρεις ανάλογες κινήσεις σε Πιερία, Χανιά και Ηράκλειο και έπεται συνέχεια...

Α. ΧΑΝΙΑ

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρία προς τους βουλευτές Χανίων καθιστώντας τους υπεύθυνους για τις συνέπειες του Μνημονίου 2 επί του Ελληνικού Λαού. Τους καλεί να μην το ψηφίσουν και να εκπροσωπήσουν τα πραγματικά συμφέροντα των πολιτών που τους έστειλαν στον κοινοβούλιο για να υπερασπίζουν τα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους. Τους τονίζουν δε ότι αν δεν το πράξουν αναλαμβάνουν στο ακέραιο τις ευθύνες τους, για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.

http://www.spithachanion.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=194:2011-06-10-15-06-03&catid=3:2011-05-05-06-42-27&Itemid=57Β.ΠΙΕΡΙΑ

Στην εξωδικη διαμαρτυρια τους οι Οι "Αγανακτισμένοι" της Πιερίας γραφουν μεταξυ των αλλων...

"Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου."


http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_content&task=view&id=614&Itemid=37

Γ. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με ένα εξώδικο στρέφονται κατά των βουλευτών του νομού Ηρακλείου 1380 (μέχρι στιγμής) πολίτες του Ηρακλείου. Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί με προστατεύουν.

http://www.cretalive.gr/new/38527/crete/Polites_enantion_bouleuton_-_Tous_esteilan_exodiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου